Roligt, Avanza

Jag ser aldrig reklam på datorn hemma nu för tiden (tack vare AdBlock). Idag när jag kollade börsen på di.se på en annan dator så såg jag dock Avanzas reklam med VD Nicklas Storåkers som dodgar höga räntor. Jag kanske är lättroad men jag skrattade högt för mig själv. Reklam som får folk att skratta är bra reklam.

Många verkar klaga på lånereklamen inne i Avanzas depåer men jag har fortfarande inte sett något irriterande med den.

//Finanskvinnan

5 kommentarer:

Anonym sa...

om man är less på alla flashfilmer som ska laddas in i reklamads kan man lägga till flashblock. Kanonbra tillägg.

Finanskvinnan sa...

Anonym: Blockerar det precis all flash eller väljer man själv? Vissa hemsidor funkar inte så bra om allt blockeras.

AdBlock brukar kunna blockera flash också, det dyker upp en liten "blockera"-ruta vid det rörliga innehållet men det funkar inte alltid.

Anonym sa...

Du ser en Play ikon istället för att den läser in flashen på en gång. S du väljer själv om flsshfilerna ska laddas ned eller inte. Det är en vanlig addon till mozilla

Louise sa...

Fnissade också åt den reklamen! En annan rolig variant var flygtågets banner där SJ och SAS slogs om vem som skulle få störst logga och vems namn som skulle stå först. Temat var något i stil med "Vi gillar egentligen inte varandra men för din skull startar vi flygtåget"

Oxxen sa...

Jag får lite Jarnheimervibbar av Stålmannen Storåkers.

Det roliga i kråksången är att Avanzas egen aktie inte godtas som säkerhet för bolagets eget ”superlån”. Det gör bara aktier på en förutbestämd lista.